Sivut

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ellis-bagi

Miun ja Elliksen ystävyys alkoi parisen vuotta sitten, kun Ellis tilasi miulta säärystimet.
Samalla tutustuin hänen blogiinsa, mikä oli pullollaan kaikkea kivaa itsetehtyä farkuista. Ihastuin ellis-bageihin ja nyt vihdoin miullakin on oma sellainen <3
Olemme kirjoitellut Elliksen kanssa kuulumisia tasaisin väliajoin ja olen niin kiitollinen ja onnellinen, että olemme tutustuneet toisiimme! Kahdesti olemme nähneet...kuinkas muuten kuin Tampereen Kädentaitomessuilla, missä Ellis on ollut myymässä tuotteitaan :)

Annoin Ellikselle suht vapaat kädet tehdä miulle oma bagi. Ja voiko enempää olla miun tyylinen! Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä ;)


(kuvat ovat kyllä samasta kassista, vaikka värisävyt ovat eri, ylin kuva Elliksen ottama )

                          Kiitos  Ellis ystävyydestä  ja  bagista  !  Olet aarre  <3


4 kommenttia:

 1. <3 Kiitos Saila kauniista kirjoituksesta! Aarre olet itsekin - ja mun ihana ystävä <3
  Mahtavaa, että tykkäsit bägistä, mua aina jännittää, oonko osannut tulkita oikein toisen toiveita, vaikka annoitkin vapaat kädet.. :D Kuullaan taas pian!

  VastaaPoista
 2. Oi jestas! On muuten sitten niin mahtavan hieno kassi ettei hyvä tosikaan. Tänä vuonna näitä täytyy päästä messuille hiplaamaan, oothan Ellis siellä?

  VastaaPoista
 3. Ompa todella ihana kassi. Voin kuvitella miten siitä tykkäät ja aivan varmasti se tulee kovaan käyttöön. Pitääpä käydä kurkkaamassa Elliksen sivuilla - kiitos vinkistä ;-) terkuin Riitta

  VastaaPoista