Sivut

tiistai 29. lokakuuta 2013

Villasukkia

Täällä on sukkapuikot olleet ahkerassa käytössä. Tässä viimeimmäksi valmistuneita tilaustyösukkia.Nämä auringonkeltaiset Laine-sukat neuloin miulle uudella langalla Vivacious4PLY  ja  oli kyllä ihanaa neulottavaa!  100% merinovillaa. Näihin sukkiin tein myös elämäni ensimmäiset tiimalasikantapäät.

Novitan palmikkosukkia olen neulonut varmaan yli kahdetkymmenet. Malli on iskostunut päähän hyvin :)  Mutta edelleen, yksi lempparimalleista :)


Raitasukissa käytin myös itselleni uutta tuttavuutta Austermannin Step-lankaa. Ja ihastuin heti!! Nämä sukantekeleet kulkivat mukanani automatkoilla kun kuljimme poikieni sählyturnauksiin. Helppoa "aivot narikkaan" neulomista, senkun antoi puikkojen suihkia :)

                      Valoa  ja  lämpöä  viikkoonne  <3


10 kommenttia:

 1. Nuo keltaiset sukat ovat kyllä kauniit! Ihania sukkia toki kaikki, mutta erityisesti juuri tuo Laine-sukkien kuviointi miellyttää omaa silmää :)

  VastaaPoista
 2. Niin paljon ihania sukkia. Nuo kirjoneulemalliset on kyllä niin kauniit!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo Novitan pitkät palmikkosukat <3

  VastaaPoista
 4. Herttinen aika, kun olet ollut ahkera! Upeita sukkia!

  VastaaPoista
 5. Niiiin kauniita sukkia, pidän erityisesti noista rusken ja harmaan sävyisistä. Keltaisten sukkien kuvio on mielenkiintoinen ja varmasti myös jalassa kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kauniita, kauniita. Ihana kellansävy.

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä melkonen tehtailija :) Ihanat nuo kirjoneulesukat ja edellisen postauksen pinkeissä on myös kiva kuvio ja reunus. Itse meinasin ensin kans tehdä nuo tokavikan kuvan palmikkosukat, sillä tykkään myös mallista, mutten sitten tehnytkään.

  VastaaPoista