Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tervehdys pitkästä aikaa!

Käsityörintamalla on ollut hiljaisempaa. Neuletyö edistyy hitaasti. Tuntuu, että on vaan ollut kaikenlaista muuta ohjelmaa ja tekemistä.

Olen virkannut tällaiset patalaput. Malli tuo oman lapsuuden mieleen, äitini ja mummoni virkkasi aikoinaan useamman tällaisen patalapun. Siksi tämä malli tuntuikin niin kotoisalta ja mukavalta :)


Olen joskus pari vuotta sitten löytänyt Minna neuloo - blogista tähän ohjeen.
Aurinkoista tiistaita kaikille  :)
8 kommenttia:

 1. Itse en ole ikinä tätä mallia nähnyt. Mutta Kaunis on :)

  VastaaPoista
 2. Oiih, tuli mieleen vanha Aune-täti, nyt jo edesmennyt...Häneltä sain tällaisen sinivalkoisen pannulapun, pikkuruisen. Ei se koskaan ole käytössä ollut, mutta kaunis on, oli.

  VastaaPoista
 3. On kyllä, tutunnäköiset. Jostain lapsuuden muistinurkasta täälläkin tulee mummin mökki mieleen. Aivan ihanan viehkeät!
  Näen sieluni silmin niille käyttöä kesäsellä iltapäiväkahvihetkellä, kun kahvipannun (tiedäthän, sellaisen kuparisen vanhan)kuuman kahvan suojaksi laitat ;-)

  VastaaPoista
 4. Ihanat!
  Kivaa kesäilyä sinne...täällä vähän satoi tänään, mutta toivotaan että säät pian paranee!

  VastaaPoista
 5. Söpöt pannulaput! Jotenkin hauskasti tulee minullekin lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Sattuipa sopivasti. Kävin viikonloppuna mummolla ja hänellä oli tuollaisia patalappuja jostain vuosien takaa. Tykkäsin mallista ja mietin, että mitenhän ne on tehty. Nyt selvisi sitten sekin, kiitos! :D

  VastaaPoista
 7. Eikä, muistot tulvahti täälläkin, kun meillä oli tuollainen kotona silloin lapsuudessa. Mahtaakohan olla vielä tallella, pitääpä kysellä. Taidan itselle tehdä pari tuollaista. :)

  VastaaPoista