Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Pientä pintaremonttia ja käsitöitä vähemmän


Tällä viikolla on kodissamme jatkettu pientä pintaremonttia. Aikaa käsitöille on taas ollut vähemmän, mutta toivottavasti asia korjautuu taas ensi viikolla. Eilen ehdin neuloa vähän enemmän ja sain yhdet palmikkosukat valmiiksi. Tällä palmikkokuviolla on mallia mm. Novitan sukkalehdessä.
Nyt on työn alla sukat samalla mallilla, mutta luonnonvalkoisena. Tuo palmikko on aika koukuttavaa neuloa :)


Tilasin Kauhavan Kangas-Aitalta Paula-punoskudetta ja sormet syyhyää päästä aloittamaan näistä herkullisista väreistä ystäville kasseja. Viikonloppu on kyllä täys ohjelmaa, huominen kuluu nuorimmaiseni sählyturnauksessa yli 200 km päässä ja sunnuntaina alkaa keskimmäiseni jaliskausi ensimmäisellä sarjaottelulla. Mutta jospa ensi viikolla olisi enemmän aikaa paneutua käsitöihin :)


Rempasta vielä sen verran. Olen ihastellut monissa blogeissa sisustustarra tekstejä. Tarravimman sivuilta löysin monia ihania tekstejä. Maalattuun keittiön seinään aion laittaa tämän tekstin :


Vanilla cappuccino


Myös tämä teksti taitaa tulla kotiimme:


Life is beautiful - Sulje napsauttamalla kuva


Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille  <3  !4 kommenttia:

 1. Olet kyllä nopea ja taitava... Minä tein just tuollaiset sukat, mutta ihan meni sormet ja silmät ristiin, enkä taidakaan enää koskaan jaksaa samanlaisia väkertää. mutta on kyllä kaunis malli!

  VastaaPoista
 2. Vitsit kun on herkulliset värit tulossa kasseihin!! Jos on koukuttavaa tuo kuvio, niin on kyllä kaunistakin!
  HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin kaunis palmikkomalli ja kauniit sukat kaikkiaan! Ihanan värisiä kuteiteita kasseihin niin pirteitä. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista