Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Omia sukkamalleja

Tässä kaksi sukkamallia, joihin olen itse kirjoittanut ohjeet. Olen aika laiska suunnittelemaan itse malleja. On niin paljon helpompaa tehdä valmiista ohjeesta.


Kiitos kirjoneulesukkien kommenteista !


Mukavaa keskiviikon iltaa <311 kommenttia:

 1. Nättejä sukkia. Valmiista ohjeesta on kyllä helpompi neuloa, mutta useimmiten niihin ohjeisiinkin (ainakin jakkuihin/puseroihin) joutuu tekemään omia muutoksia. Mukava ois joskus aivottomasti suoraan ohjeen mukaan neuloa. :P

  VastaaPoista
 2. Tuo pitsineulesukka on kyllä kaunis! Niin on toinenkin kyllä, mutta tuollaiset pitsineuleiset vois olla tekolistalla seuraavana! :D

  VastaaPoista
 3. Valtavan kauniita sukkia täältä löytyy!

  VastaaPoista
 4. Voi että tää on unelma-blogi, ihania sukkia pullollaan!!! Tällä hetkelläkin varpaita palelee ja ottaisin mielelläni tuollaiset sukat jalkaan! Tuo virkattu kassikin aiemmassa postauksessa on huippu! Ihania, ihania! Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Alemmat sukat ovat sellaiset, joista haaveilen.... ;O) Olen vaan edelleen sitä mieltä, että pitsi-yms. neuleiden tekeminen ei ole minun temperamentilleni se paras vaihtoehto..Mutta, jossain vaiheessa kyllä vielä kokeilen. Kauniita ovat molemmat sukkaparit.

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia sinulla täällä. Kaipaamasi ohje löytyy: http://tiiq.vuodatus.net/page/patalappu

  VastaaPoista
 7. Vau mitä sukkia olet tehnyt, todella kauniita! :)

  VastaaPoista
 8. Upeita sukkia! Myöskin nuo ylemmässä postauksessa olevat norjalaisneuleet ovat mainioita!

  VastaaPoista