Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

19.12.2011

Pitkästä aikaa..Mukavaa joulun odotusta !


12 kommenttia:

 1. Noi korit ekassa kuvassa on upeet! Teetkö tilauksesta? ;) Ps. tilasin sulta joskus vuosi sitten pitkät sukat ja pipon...käytössä hyvin tykätyt :D

  Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Heidi, mukava, että olet tykännyt neulomuksista :)

  Nuo virkatut korit oli just tilauksesta tehdyt.

  VastaaPoista
 3. Moi, Minäkin iskin silmäni noihin koreihin. Ootko omasta päästäsi virkannut vai oliko ohje? Minäkin voisin kokeilla neliskanttisia vaihteeksi.

  VastaaPoista
 4. ok :) laitan sulle s.postia ;)

  VastaaPoista
 5. Katja: neliskanttiset korit on omasta päästä. Virkkasin ensin pohjan edestakasin kerroksin ja sitten aloin tekemään reunoja. Pari kertaa kavensin kulmissa, että sain pysymään ryhdissä.

  VastaaPoista
 6. Maailman lämpöisimmät lapaset - kun jokaiseen silmukkaan on kudottu mukaan lämpimiä ajatuksia. Kiitos ystäväiseni! Olet aarre.

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo korit <3 Ihana blogi siulla muutenkin, lukijaksi ilmoittauduin :)

  Tervetuloa kurkkaamaan miun blogia, sielläkin vilahtelee langat ja puikot :)

  Ihanaa uuden vuoden alkua siulle <3

  t. Pivikki

  VastaaPoista
 8. Kiitos Pivikki!

  Tervetuloa vaan mukaan! Menenpä samantien kurkkimaan siun blogia :)

  VastaaPoista
 9. Heippa! Olen uusi lukija ja innostuin iltani pyhittämään pätkis-pussille ja sinun blogisi jokaiselle postaukselle :) Kaikki on nyt luettu, kuvat katseltu moneen kertaan ja jokaista aikaansaannostani olen ihastellut. Olet todella taitava! Itsekin teen käsitöitä lähes päivittäin, mutta olen todella huono keksimään ohjeita itse tai soveltamaan.. Joten kysynpä, että tuo sydän, joka tässä postauksessa vilahtaa, niin onko se virkattu? Ja jos netissä on ohje ja muistat missä, niin linkittäisitkö? :) Haluaisin itse myös tehdä tuollaisen korin ja sille kangaspussukan, joka tuolla yläpalkissa on vasemmalla. Tuntuu, että netissä niitä ohjeita on vaikka ja kuinka, mutta sinun korisi näyttää kauneimmalta.

  Kiitos paljon tästä blogista! Inspiroit ainakin minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina :)

   Ja voi kiitos! Sanasi lämmittävät valtavasti!!

   Virkatun sydämen bongasin Kahvikanelin blogista ja sain ohjeen sieltä ( http://virkkaushomma.blogspot.fi/2011/11/isompi-virkattu-sydan-crochet-heart.html )

   Mukavia käsityöhetkiä ! :)

   Poista